Feladatkezelő rendszer

 

Csevegés és tömeges SMS-küldés: új eszközök a mobil munkaerő-műveletek egyszerűsítésére

A hatékony kommunikáció kialakítása a mobil alkalmazottak és az iroda között igazi kihívást jelenthet. Napközben a helyszíni személyzet, a felügyelők és a diszpécserek egymástól távol dolgoznak, és szinte soha nem találkoznak. Ezért ahhoz, hogy hatékony csapatként működjenek és lépést tarthassanak a projekttel, fontos, hogy minden csapattag időben megkapja az detektált információkat a kollégáktól. 

A jobb interakció elérése és a mobil munkaerő-műveletek egyszerűsítése érdekében új "Üzenetek" modult adtunk hozzá. Mostantól lehetőséget kínálunk ügyfeleinek, hogy gyorsan kommunikálhassanak az egyes távoli dolgozóikkal, láthassák az olvasatlan üzeneteket, valamint egyszerre küldjenek el fontos információkat és frissítéseket egy/több dolgozónak egy időben. Nézzük meg, hogyan működik és milyen előnyökkel járhat a cégek számára!

Személyes csevegés: Azonnali üzenetküldés az irodával

személyes csevegési mód lehetővé teszi a távoli alkalmazottak és felügyelők számára, hogy gyorsan kicseréljék ötleteiket és visszajelzéseiket, valamint segít a munkaadóknak a csapatkultúra fellendítésében. Ez egy tökéletes kommunikációs eszköznek bizonyulhat, amely hihetetlenül hasznos a következő esetekben:

  • A mobil alkalmazottak az idő nagy részében nem irodai környezetben dolgoznak. Ilyenek például az értékesítési képviselők, szervízmérnökök, építőmunkások, futárok vagy csak egy raktárba látogató alkalmazott.
  • Vezetők , akik az irodából koordinálják a mobil alkalmazottakat. Ez lehet diszpécser, flottamenedzser vagy felügyelő.

Hogyan működik? A chat módba lépve egy diszpécser és egy mobil alkalmazott elkezd üzeneteket váltani. Mind a diszpécser, mind a mobil munkatárs kezdeményezhet csevegést. Az egyetlen különbség az, hogy webes verziót vagy mobilalkalmazást használnak.

A csevegés indításához a diszpécser a webes felület bal oldali paneljének alján található "Üzenetek" modulhoz lép.

Ezután a távoli munkatárs az X-GPS Tracker mobilalkalmazás csevegésén lapoz és elindítja a párbeszédpanelt. Ez ennyire egyszerű!

 

Amint látja, az egy-egy csevegés tökéletesen alkalmas arra, hogy egy adott mobil munkatárssal egyetlen üzenetet váltsunk. Emellett remek alternatívája a végtelen telefonhívásoknak és a különféle üzenetküldő alkalmazásoknak és ami a legfontosabb, a magas SMS-díjakkal ellentétben ez díjmentes. 

 

Például egy személyes üzenet elküldésével a diszpécser tájékoztatja a kiválasztott értékesítési képviselőt egy új meglátogatandó ügyfélről. Ugyanígy a munkatárs tisztázni tudja a közelgő ügyféllátogatással kapcsolatos minden részletet, időpontot, címet, kapcsolattartót és a tárgyalások témáját. Sőt, adatlap kitöltésével is tájékoztathatja a központot az elvégzett feladatról, amelyet fotókkal, de akár az ügyfél aláírásával is a tabeten vagy a telefonon elvégezhet. Ezt az ürlapot a diszpécser már is online látja a rendszerben. Mehet is a következő feladathoz(ügyfélhez).

 

Tömeges SMS-küldés: vadonatúj szolgáltatás a csapatok szinkronizálásához

A tömeges sms mód lehetővé teszi a diszpécser számára, hogy egyidejűleg ugyanazt az üzenetet küldje el, akár 300 címzettnek. Például a diszpécser azonnal értesítheti a futárokat arról a döntéséről, hogy fényképet készít az áru csomagolásáról, közvetlenül a vevőhöz való kiszállításkor. Az üzenet váratlan projektfrissítésekre, ütemezési változásokra, rendszerleállásokra, gépek meghibásodására is vonatkozhat, tehát bármire, ami azonnali reakciót igényel.

Tömeges szövegek kiküldése csak a webes felületen keresztül lehetséges. Ehhez a diszpécser a címzettek listájából kiválasztja a szükséges munkatársakat, és egy vagy több általános üzenetet küld nekik.

A helyszíni alkalmazott válaszolhat a tömeges üzenetre az X-GPS Tracker mobilalkalmazás Chat lapjára lépve. A nagyszerű hír az, hogy a válasz normál üzenetként érkezik egy egyéni chaten, ahelyett, hogy egy hatalmas csoportos csevegésbe kerülne, amely gyorsan kicsúszik a kezéből.

Így a távoli alkalmazottak és a diszpécser nem fognak összezavarodni a végtelen párbeszédek miatt. Minden rendezettnek és tökéletesen szervezettnek tűnik!

A tömeges szöveges üzenetküldés révén a felügyelőknek és diszpécsereknek nem kell értékes 10-30 percet tölteniük arra, hogy a megfelelő utasításokat tartalmazó frissítéseket elküldjék a teljes személyzetnek. Ez különösen hasznos a földrajzilag szétszórt, távoli alkalmazottakkal rendelkező vállalatok számára.

Sőt, az eszköz csökkenti az emberi hibák esélyét számos csapat irányítása során. A tömeges szöveges emlékeztetők biztosíthatják, hogy minden csapattag úgy kezdje el a munkát, hogy ismeri az aznapi csoportfeladatokat.

 

Üzenetek: Gyors váltás a csevegés és a tömeges sms között

Fejlesztői csapatunk minden tőlük telhetőt megtett, hogy segítse ügyfeleit abban, hogy értékeljék az SMS-ezés szépségét, egyszerűvé, gyorssá és kényelmessé téve azt. Így az összes új funkciót egyetlen Üzenetek modulban egyesítettük. Ez lehetővé teszi a diszpécserek és a felügyelők számára, hogy valós időben érjék el a mobil személyzetet a csevegés és a tömeges sms mód közötti gyors váltással.