Impresszum

Impresszum

 

A www.x-gps.hu oldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetőjének (a továbbiakban: Szolgáltató) adatai:

Név: X-GPS Systems Zrt.

Székhely: 7634 Pécs, Nagy-berki út 5.

Adószám: 27480883-2-02

E-mail cím: info@x-gps.hu

 

A Szolgáltatás nyújtásához igénye vett tárhelyszolgáltató:

Neve: Giganet Internet Szolgáltató Kft

Címe: 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál Utca 1.

1.A Weboldal használata

Szolgáltató GPS alapú flottakövetési, flotta menedzsment, GPS alapú útdíjfizetési szolgáltatást, illetve feladatkezelő rendszert üzemeltet (a továbbiakban együtt: szolgáltatás), melyhez a Weboldalon leadott megkeresések alapján információt nyújt.

Szolgáltató lehetőséget biztosít az érdeklődők számára 14 napos demó verzió kipróbálására, melyet a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a leendő partnerek számára létrehozott űrlapok kitöltésével és elküldésével tehet meg.

2.Regisztráció

Felhasználónak a Weboldal teljes eléréséhez regisztrálni szükséges. A regisztrációt ­­– és a belépést – követően Felhasználó hozzáfér a teljes Weboldalhoz.

3.A Weboldalon elérhető szolgáltatásra irányuló kapcsolatfelvétel kérés

Felhasználó az alábbi módon tud kapcsolatfelvételi űrlap kérést leadni a Weboldalon:

A ’Kapcsolat’ menüpontot kiválasztva érhető el az kapcsolatfelvételi űrlap.

Felhasználónak a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltéséhez szükséges a kért adatok megadása, bekattintással el kell fogadnia az Adatkezelési tájékoztatót, majd az ’Üzenet elküldése’ gombra kell kattintania.

Az ’Üzenet elküldése’ gombra kattintás NEM keletkeztet fizetési kötelezettséget.

Ezt követően a Szolgáltató felveszi a Felhasználóval a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

A kapcsolatfelvételi űrlapon leadott érdeklődést követően a konzultációt ingyenesen nyújtja a Szolgáltató a Felhasználó számára.

4.A leendő partnerek számára szolgáló kapcsolatfelvétel kérés

Leendő partnerünk az alábbi módon tudja érdeklését kérést leadni a Weboldalon:

A ’Legyen Ön is partnerünk’ menüpontot kiválasztva érhető el az kapcsolatfelvételi űrlap.

Leendő partnerünknek a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltéséhez szükséges a kért adatok megadása, bekattintással el kell fogadnia az Adatkezelési tájékoztatót, majd a ’Küldés’ gombra kell kattintania.

A ’Küldés’ gombra kattintás NEM keletkeztet fizetési kötelezettséget.

Ezt követően a Szolgáltató felveszi a Felhasználóval a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

A kapcsolatfelvételi űrlapon leadott érdeklődést követően a konzultációt ingyenesen nyújtja a Szolgáltató a Felhasználó számára.

5.Szerzői jogok

A Weboldal egésze, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog védelme alatt állnak. 

Szolgáltató a feljogosított felhasználója a Weboldalon, valamint a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak, bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, megvalósítást). 

A Weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett csak. 

A Weboldal használata, illetve az Impresszum egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a Felhasználónak a Weboldalon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Szolgáltató adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.