X-GPS Flottakövetésről

 

Kövesse GPS-szel felszerelt járműveit vagy munkatársai mobiltelefonjait X-MONITOR rendszerünkkel valós időben a GPS adatai alapján! Ezáltal pontos információkat kaphat a járművek és munkatársai pillanatnyi helyzetéről és mozgásáról. Gépjárművekbe telepített hardver esetén az üzemanyag felhasználásáról, vezetési stílusáról, motor üzemidejéről, fordulatszám tartományokról, motor és raktér hőmérsékletéről, magán vagy céges utakról és további számtalan összegyűjtött adatból automata riportokat készít rendszerünk és küld a megadott e-mail címre. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg, javíthatja vállalkozása folyamatait és fejlesztheti mindennapi hatékony működését. Szolgáltatásunk célja, hogy vállalkozása számára lehetőséget teremtsünk gépjárművei üzemeltetésével kapcsolatos költségek racionalitására és hatékony üzemeltetésére. Modern, nagy pontosságú térképek, átlátható kimutatások, statisztikák segítségével a flottakövetés és az online feladatkiosztás sosem volt egyszerűbb!

 

Próbálja ki most ingyen 14 napig

Online nyomkövetés

 

X-Monotor professzionális web-platform.

Alapvető megoldás a nyomkövetésre. Rendszerünk egyszerű és átlátható módon jeleníti meg járművei telemetriai adatait bármely internet kapcsolattal rendelkező számítógépen vagy saját X-Monitor mobil applikációnkban. Szolgáltatásunk tartalmazza a járművek helyzetének megjelenítését, megtett útvonalának felrajzolását, valamint lehetőség van riasztási események megadására is.

Online nyomkövetés
Sofőrazonosítás

Sofőrazonosítás

 

A sofőrazonosítás gyors, pontos adatbevitelt és azonosítást tesz lehetővé. A műszerfalon egy egyszerű fémes érzékelőt helyezünk el, amely LED-el van ellátva. Az érzékelőnkhöz opcionálisan tetszőleges számú RFID kártyát adunk vagy az ügyfél saját kártyáját (például beléptetésre használt) regisztráljuk. Gyújtás ráadást követően hozzá kell érinteni a kulcsot az érzékelőnkhöz majd a LED elalszik, így jelezve, hogy megtörtént az azonosítás. Minden sofőr saját számú azonosító kártyát használ, amely azonos lehet a beléptető RFID kártyával. A sofőrazonosítás lehetővé teszi a pontos munkaidő-kimutatást, a járműhasználat járművezetőnként lekérdezhetővé válik, míg az adminisztrációval járó költségek csökkenek.

Geofence - Virtuális kerítés

 

GEO kerítéssel kövesse nyomon munkavállalóit, az Ön által a kiválasztott munkaterületen hozzon létre, szerkesszen meg a térképen területeket. A Geofence más néven virtuális kerítés megoldásunk kimutatást készít a kijelölt területre történő be-és kilépéskor, valamint az ott tartózkodás idejéről. Legyen az benzinkút, építési terület, saját vagy üzleti partnere telephelye a meglévő kerítéseket elnevezheti, módosíthatja, törölheti. Tetszőleges területet jelölhet ki az utcától, városon át, akár egy ország területét is átszelve.

Geofence - Virtuális kerítés
Automatikus riportok

Automatikus riportok

Vezetési stílus elemzés

 

Motiválja alkalmazottait a gazdaságosabb és biztonságosabb vezetésre! A mobil alkalmazásunk visszajelzést ad a sofőrök vezetési stílusáról és annak gazdaságosságáról. Cégen belül akár össze is tudja hasonlítani a sofőrök eredményeit egymás között. Az ilyen elemzéssel javíthatják egymás munkáját és ezáltal szintén felismerhetővé válik az idők során végbement vezetési stílus esetleges javulása is. Beállított figyelmeztetések esetén például sebesség vagy motor fordulatszám túllépés detektálásával jelentős üzemanyag költséget takaríthat meg.

Vezetési stílus elemzés

Telefonon és tableten is...

 

Bárhonnan és bármikor tudhatja mi történik vállalkozásában a járműveivel és kollégái feladataival. Kövesse járműveit és alkalmazottait valós időben. Ellenőrizze a megtett útvonalakat, felkeresett helyszíneket, szerviz munkafolyamatokat. Profi iOS és Android fejlesztők által tervezett mobilalkalmazásunk rendkívül magas felhasználói élményt biztosít az ügyfeleink számára. Megjelenítjük a járműre vonatkozó adatokat, útvonalakat, fogyasztási adatokat továbbá riasztást kap az Ön által megjelölt eseményekről.

 

  • Kövesse nyomon járművei pillanatnyi helyzetét
  • Ellenőrizze online járműve CAN-BUS adatait
  • Azonnali értesítéseket kap telefonjára a fontosabb eseményekről
  • Átfogó képet kap a helyszíni feladatok elvégzéséről
  • Választható térképek
Telefonon és tableten is...
Választható térképek

Választható térképek

 

GPS nyomkövető platformunk 9 különböző térkép megjelenítésére alkalmas, a Google térképen aktuális forgalmat, akadályokat és lezárásokat is megjeleníti rendszerünk. Válogasson kedvére az Önnek megfelelő térképeink közül, és irányítsa flottáját hatékonyan. Rajzoljon fel és mérje le a távolságokat két kattintással egyszerűen és gyorsan. Másrészt képes optimális útvonalakat felrajzolni, fuvardíjat és szállítási időt számolni.

Útvonal felrajzolás

 

 Választható térképen rajzoljuk fel az adott gépjármű útvonalát, megállási helyeit és az állásidőket. A GPS nyomkövetőnk által gyűjtött adatokat átlátható módon jelenítjük meg minden platformunkon. Felrajzoljuk, hogy az adott gépjármű milyen útvonalat járt be a lekérdezett időtartam alatt, hol és mennyi ideig tartózkodott számos útvonallal kapcsolatos egyéb információkkal együtt.

Útvonal felrajzolás
Megállási helyek megjelenítése

Megállási helyek megjelenítése

 

A GPS nyomkövetőnk által gyűjtött adatok átlátható és jól kezelhető formában érhetőek el webes felületünkön és mobil applikáción. Rendszerünk megjeleníti, hogy az adott gépjármű milyen útvonalat járt be a lekérdezett időtartam alatt, hol és mennyi ideig tartózkodott számos útvonallal kapcsolatos egyéb információkkal együtt. A megállási helyeket 360º-os utcaképen is megtekintheti, ezt a nézetet a jármű haladásával egyidejűleg követheti.