Munkagépek

Felügyelje távolról egyszerűen és automatizálva, munkaeszközeit és gépkezelőit.

Munkagépek teljes ellenőrzése távolról

Felügyelje a munkaterületet!

Felügyelje a munkaterületet!

Hozzon létre GEO kerítéseket és értesüljön arról, hogy gépe elhagyja, vagy belép a kijelölt területre! ( Akár utcába, kerületbe vagy városba. ) Akadályozza meg a jogosulatlan géphasználatot! Kövesse nyomon munkagépeit valós időben! Megfelelő kontrollal csökkentheti kiadásait és növelheti bevételeit. A GEO kerítések felrajzolásával elkerülheti az illetéktelen maszekolást!

 

 

Felügyelje a hatékonyságot!

Felügyelje a hatékonyságot!

Ügyeljen munkagépei kihasználtságára! Felügyelje alkalmazottai munkaidőben töltött tevékenységét, az üresjáratban töltött időt válassza el a munkavégzés idejétől! Győződjön meg arról, hogy befektetései terv szerint megtérülnek! Költségek és kiadások optimalizálása érdekében használja rendszerünket, készítsen automatizált riportokat, melyeket rendszerük egyéni beállítás szerint, az adott időszakra vonatkozóan elkészíti, majd elküldi email címére!

Automatikus és precíz adatnaplózás

Automatikus és precíz adatnaplózás

Minden helyszín, utazás és egyéb fontos adat (motorüzemidő, utazás időtartam, távolság stb.) automatikusan naplózásra kerül. Ellenőrizze az adatokat bármely időszakra vonatkozóan és egyetlen kattintással készítsen jelentéseket! A riportokat egyénileg, számtalan formában beállíthatja. A rendszer az Ön által beállított jelentéseket automatikusan a megadott email címre küldi (PDF, vagy XMl formátumban).

Meghibásodások megelőzése

Meghibásodások megelőzése

Használja a telematikai platformot a berendezések karbantartásának ütemezéséhez azok kihasználtsága vagy időtartama alapján! Üzemidő, dátum, vagy megtett km alapján. Időben kaphat emlékeztetőket és értesítéseket, ezáltal elkerülheti a váratlan gépleállásokat. Növelje a kiszámíthatóságot, és zárja ki az emberi tényezőket! Rendszerünk segítségével automatizálja a karbantartási folyamatokat!

 

 

Üzemanyagfelhasználás

Üzemanyagfelhasználás

Üzemanyagszondával ellátott munkagépek esetén értesülhet az adott munkagép üzemanyagszintjéről és megbizonyosodhat arról, hogy van-e elég üzemanyag a kiosztott feladat elvégzéséhez. Irányítsa üzemanyagszállító tartályos autóját a munkaterületre időben! A rendszer segítségével értesülhet továbbá az üzemanyag lopásról is. A rendszer képes üzemóra/ liter szerint detektálni az értékes üzemanyag felhasználást.

 

 

Adja hozzá saját térképét!

Adja hozzá saját térképét!

Töltsön fel saját térképet, vagy saját földmérési adatokat KML fájlban! Gyakran előfordul, hogy egy új építési terület nem rendelkezik digitális térképpel. Ez mostantól nem probléma! Hogy átláthatóbb legyen építkezési vagy munkaterülete, saját térkép feltöltésével előkészítheti munkagépei helyhez kötött jelentéseit. A rétegek és egyéb adatok teljes biztonságban lesznek az X-MONITOR felületen. Használjon fel minden olyan erőforrást, amelyből profitálhat vállalkozása!

Integrálja a drónokat rendszerünkbe!

Integrálja a drónokat rendszerünkbe!

A világon egyre több építőipari és mezőgazdasági vállalkozás használ drónokat a cégük hatékonysága érdekében, hiszen vannak megközelíthetetlen helyek. Könnyedén integrálhatja a meglévő drónjait az X-MONITOR platformba és valós időben figyelheti drága eszközeit. Az általuk küldött adatok, információk segítségével megközelíthetetlen területekről készíthet geokerítéseket és lemérheti azokat.

Vészhelyzetérzékelők

Vészhelyzetérzékelők

Biztonság mindenekelőtt! Az X-MONITOR nyomkövető platformunk segítségével lehetősége van megelőzni a katasztrófákat. Megóvhatja munkatársa testi épségét és gépei biztonságát. Kiegészítő eszközök, mint például Füst- és tűzjelzők telepítése esetén azonnali értesítést kaphat és időben lehetősége van reagálni a vészhelyzetre. A kiegészítő eszközök telepítésével kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat, illetve területileg illetékes képviselőnket!

S.O.S

S.O.S

X-GPS APP-on keresztül folyamatos kapcsolatban lehet a gépkezelővel, feladatokat, információkat oszthat meg munkavállalójával. (Például x tonna építőanyagot kell szállítani egy adott területre, a felrakó és a lerakó pontos helyét, útvonalát megadhatja, a tengelyterhelést is nyomon követheti.) Fel és lerakodási súlyt is detektálhatja rendszerünk. Munkavállalója vészhelyzet esetén SOS értesítést tud Önnek küldeni egy gomb megnyomása esetén.

Felhasználási területek

 

Védje meg járműveit és növelje azok hatékonyságát! Függetlenül attól, hogy milyen ágazatban dolgozik, fedezze fel az X-GPS legkorszerűbb megoldásait a logisztika, építőipar, mezőgazdaság, személyszállítás, hajózás, olaj- és gázkitermelés, illetve egyéb speciális területeken!

Amennyiben szolgáltatásaink valamelyike felkeltette érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk és kérje személyes, vagy online rendszerbemutatónkat területileg illetékes munkatársunktól! 

AjJÁNLATKÉRÉS