POI pontok
POI pontok
A helyek jelölésére és elnevezésére szolgáló funkció POI pont.

A helyek jelölésére és elnevezésére szolgáló funkció (Points of Interest) magyarul POI pont, egy nagyon hasznos segítség cégek és alkalmazottak  (például üzletkötők, szervízesek)  számára egyaránt. A gyakran látogatott vagy rendszeresen látogatni kívánt területekhez kiváló segítséget nyújt. Bármely felhasználó létrehozhat egy listát POI-król a kényelme érdekében. Ez lehet csak néhány hely (például otthon, munkahely, szupermarket, üzleti partner, bármi), de akár több ezer POI-t létrehozhat.  A könnyebb kezelés érdekében a már meglévő címek vagy helyek importálhatók vállalati CRM vagy ERP rendszerből, amely könnyedén betöltésre kerülhet az X-MONITOR flottakövető rendszerbe.

Ez az eszköz a következő célokra használható:

  1. Ellenőrizheti, hogy alkalmazottai mikor látogatnak el bizonyos címekre, ezt a letűzött POI pont hatósugarában lehet meghatározni, 15m-től akár 1000m sugarú körben teljesen egyénileg szabható. 
  2. Küldjön információkat a POI-ról az X-GPS Tracker alkalmazást használó alkalmazottainak! Az alkalmazásban láthatja a POI nevét és részletes információit és megjelenítheti a térképen is. Az elvégzendő feladat elvégzéséhez is segítséget nyújt. 
  3. A feladatok létrehozásakor cím vagy koordináták helyett adja meg a POI pont nevét a kiválasztott listából. 
  4. Nagy mennyiségű, már meglévő POI-t feltölthet adatbázisból, ehhez XLS-, XLSX- vagy CSV-fájlra lesz szüksége.

Kapcsolódó termékek

FMS-CAN adatok

FMS-CAN adatok

Az FMS (Fleet Management System) protokoll adatok kiolvasása a jármű fedélzeti számítógépéből.

GPS Rakomány biztonság

GPS Rakomány biztonság

A szállítás során gondoskodjon rakománya biztonságáról!