Saját térképek feltöltése
Saját térképek feltöltése
Saját térképek, földterületek feltöltése

Rendszerünk lehetőséget biztosít ügyfeleinknek, hogy egyedi, saját térképeket integrálhasson rendszerünkbe. Például mezőgazdasági társaságként földterületi térképeket, akár bányászati területeket. Könnyedén hozzáadhatja az adott területeket, vagy feltöltheti teljes térképállományát. A feltöltött térképek csak az Ön személyes fiókjában lesznek elérhetők.

Az egyéni térképfeltöltések segítségével nyomon követheti munkavállalóit és járműveit a távoli és nehezen elérhető területeken is. 

Kapcsolódó termékek

Egyedi riportok létrehozása

Egyedi riportok létrehozása

X-MONITOR rendszerünket úgy tervezték, hogy a kimutatások egyedileg személyre szabhatók legyenek.

Videostreaming

Videostreaming

Az online videofigyelő rendszer, lehetővé teszi a flottatulajdonosok számára, hogy ellenőrizzék a vezetők viselkedését a volán mögött, és valós időben biztosítsák a rakomány biztonságát. Például pénzszállítók, buszok, nagy értékű árú szállítása stb.. Élvezze a nyugalmat attól a tudattól, hogy van videofelvétele, és mindent kézben tart. Például, amikor riasztásokat kap a teherautó rakterének nyitásáról/zárásáról a megadott területen kívül, elegendő egy gyors pillantást vetni a videó streamingre, hogy megbizonyosodjon a szállított rakomány biztonságáról.