Saját térképek feltöltése
Saját térképek feltöltése
Saját térképek, földterületek feltöltése

Rendszerünk lehetőséget biztosít ügyfeleinknek, hogy egyedi, saját térképeket integrálhasson rendszerünkbe. Például mezőgazdasági társaságként földterületi térképeket, akár bányászati területeket. Könnyedén hozzáadhatja az adott területeket, vagy feltöltheti teljes térképállományát. A feltöltött térképek csak az Ön személyes fiókjában lesznek elérhetők.

Az egyéni térképfeltöltések segítségével nyomon követheti munkavállalóit és járműveit a távoli és nehezen elérhető területeken is. 

Kapcsolódó termékek

Tachográf letöltés

Tachográf letöltés

Az X-GPS rendszerünk lehetővé teszi a DDD-fájlok távoli letöltését tachográfokról és illesztőprogram-kártyákról. Rendszerünk elküldi ezeket a fájlokat az Ön e-mailjére, így tárolhatja őket számítógépén vagy a felhőben. A tachográf fájlok lehetővé teszik a következők megfigyelését: munka- és pihenőidő, a tachográf használatának megsértése A távoli letöltés megkönnyíti és kellemessé teszi a tachográfos munkát. Ezzel a funkcióval Ön és alkalmazottja idejét takaríthatja meg. Ahelyett, hogy a laptoppal rohangálnának adatátvitel céljából, sofőrjei a vezetésre koncentrálhatnak. Továbbá több százezer forintos adatletöltő árát is megtakaríthatja.

Egyedi riportok létrehozása

Egyedi riportok létrehozása

X-MONITOR rendszerünket úgy tervezték, hogy a kimutatások egyedileg személyre szabhatók legyenek.