Sofőrazonosítás
Sofőrazonosítás
A munkaidő pontos kiszámítása.

Védje flottáját az illetéktelen használattól és naplózza a műszakváltásokat a munkaidő pontos kiszámítása érdekében!

Ügyeljen arra, hogy vállalati járművei ne kerüljenek rossz kezekbe! Biztosítson minden gépjárművezetőnek egyedi személyes RFID-kártyával azonosítást! A sofőr a jármű azonosítása érdekében gyújtás előtt beolvassa az RFID-kártyáját, ezzel jogosultsága és azonosítása is egyben megtörténik. Az azonosítás elmulasztása a motor leállását és azonnali riasztás eredményez. A sofőrazonosítás rendszerrel nem csak flottáját védi, hanem azt is pontosan tudni fogja, hogy az egyes sofőrök mennyi időt töltenek az úton.

  • Kerülje el a járművek jogosulatlan használatát
  • Mindig tudja, melyik kollégája ül a volán mögött
  • A rendszer alkalmas a fizetés kiszámításához,  pontosan detektálja az egyes sofőrök által megtett összes kilométer alapján. 
  • Munkaidő igazolása az ügyfeleknek, hatóságoknak. 
  • Figyelmeztetést kap, ha a járművezető nem azonosítja magát.
 
 

Kapcsolódó termékek

Tachográf letöltés

Tachográf letöltés

Az X-GPS rendszerünk lehetővé teszi a DDD-fájlok távoli letöltését tachográfokról és illesztőprogram-kártyákról. Rendszerünk elküldi ezeket a fájlokat az Ön e-mailjére, így tárolhatja őket számítógépén vagy a felhőben. A tachográf fájlok lehetővé teszik a következők megfigyelését: munka- és pihenőidő, a tachográf használatának megsértése A távoli letöltés megkönnyíti és kellemessé teszi a tachográfos munkát. Ezzel a funkcióval Ön és alkalmazottja idejét takaríthatja meg. Ahelyett, hogy a laptoppal rohangálnának adatátvitel céljából, sofőrjei a vezetésre koncentrálhatnak. Továbbá több százezer forintos adatletöltő árát is megtakaríthatja.

360°-os utcakép

360°-os utcakép

Élvezze a 360°-os panorámát a GPS-nyomkövető rendszeren!