Tengelyterhelés
Tengelyterhelés
Járművei tengelyterhelésének figyelése

Ha teherautókat vagy nehéz berendezéseket használ, a tengelyterhelés figyelése a flottakezelés elengedhetetlen részévé válik. Nem csak az eszköz biztonsága és megóvása, de a hatósági büntetések elkerülése érdekében is javasolt. 

Ez az információ nem csak segít nyomon követni, hogy mennyire terheltek járművei, hanem segít megelőzni a baleseteket és meghosszabbítani járművei élettartamát. Ennek eredményeként a berendezések tulajdonosai jelentősen csökkentik a flotta üzemeltetési költségeit.

Ezt az információt általában a CAN-buszon keresztül továbbítják. Ha eszközei támogatják ezt a fajta érzékelőt, létrehozhat egy jelentést a felügyeleti rendszerben.
A gumiabroncsnyomással kapcsolatos információk a megfelelő widgetben jelennek meg.

Az Out rendszer lehetővé teszi, hogy figyelmeztetéseket kapjon a nagy tengelyterhelésekről, így gyorsabban reagálhat és megoldhatja a problémákat.

Nem minden jármű képes CAN adatokat detektálni. 

Kapcsolódó termékek

Tachográf letöltés

Tachográf letöltés

Az X-GPS rendszerünk lehetővé teszi a DDD-fájlok távoli letöltését tachográfokról és illesztőprogram-kártyákról. Rendszerünk elküldi ezeket a fájlokat az Ön e-mailjére, így tárolhatja őket számítógépén vagy a felhőben. A tachográf fájlok lehetővé teszik a következők megfigyelését: munka- és pihenőidő, a tachográf használatának megsértése A távoli letöltés megkönnyíti és kellemessé teszi a tachográfos munkát. Ezzel a funkcióval Ön és alkalmazottja idejét takaríthatja meg. Ahelyett, hogy a laptoppal rohangálnának adatátvitel céljából, sofőrjei a vezetésre koncentrálhatnak. Továbbá több százezer forintos adatletöltő árát is megtakaríthatja.

POI látogatás

POI látogatás

Növelje vállalkozása hatékonyságát azáltal, hogy minden ügyféllátogatást nyomon követ.