Videostreaming
Videostreaming
Az online videofigyelő rendszer, lehetővé teszi a flottatulajdonosok számára, hogy ellenőrizzék a vezetők viselkedését a volán mögött, és valós időben biztosítsák a rakomány biztonságát. Például pénzszállítók, buszok, nagy értékű árú szállítása stb.. Élvezze a nyugalmat attól a tudattól, hogy van videofelvétele, és mindent kézben tart. Például, amikor riasztásokat kap a teherautó rakterének nyitásáról/zárásáról a megadott területen kívül, elegendő egy gyors pillantást vetni a videó streamingre, hogy megbizonyosodjon a szállított rakomány biztonságáról.

Az online videofigyelő rendszer, lehetővé teszi a flottatulajdonosok számára, hogy ellenőrizzék a vezetők viselkedését a volán mögött, és valós időben biztosítsák a rakomány biztonságát. Például pénzszállítók, buszok, nagy értékű árú szállítása stb..
Élvezze a nyugalmat attól a tudattól, hogy van videofelvétele, és mindent kézben tart. Például, amikor riasztásokat kap a teherautó rakterének nyitásáról/zárásáról a megadott területen kívül, elegendő egy gyors pillantást vetni a videó streamingre, hogy megbizonyosodjon a szállított rakomány biztonságáról.

Kapcsolódó termékek

Fedélzeti kamerarendszer

Fedélzeti kamerarendszer

Videófigyelő rendszer lehetővé teszi a flottatulajdonosok és -üzemeltetők számára, hogy nyomon kövessék a járműhasználatot.

360°-os utcakép

360°-os utcakép

Élvezze a 360°-os panorámát a GPS-nyomkövető rendszeren!