Találatok 13 - 23 mutatása a 23 elemből.

Megállási helyek megjelenítése

A GPS nyomkövetőnk által gyűjtött adatok átlátható és jól kezelhető formában érhetők el webes felületlenünkön és Mobil Applikáción.

X-Monitor Mobil App

X-Monitor Mobil App: Rálátás a járművekre bárhonnan, okostelefon vagy tablet segítségével.

FMS-CAN adatok

Az FMS (Fleet Management System) protokoll adatok kiolvasása a jármű fedélzeti számítógépéből.

Egyedi riportok létrehozása

X-MONITOR rendszerünket úgy tervezték, hogy a kimutatások egyedileg személyre szabhatók legyenek.

Választható térképek

GPS nyomkövető platformunk 10 különböző térképet tartalmaz.

Események, értesítések

Értesüljön minden nem várt eseményről azonnal! Sebességtúllépés, magas fordulatszám, terület elhagyása, ütközés.

Menetlevél

A GPS nyomkövetőnk által gyűjtött adatok átlátható és jól kezelhető formában érhetők el webes felületlenünkön és Mobil Applikáción.

Riportok automatikus küldése e-mailben

Automatizálja a jelentéseket, hogy kevesebb adminisztrációs teendője legyen!

Tachográf letöltés

Az X-GPS rendszerünk lehetővé teszi a DDD-fájlok távoli letöltését tachográfokról és illesztőprogram-kártyákról. Rendszerünk elküldi ezeket a fájlokat az Ön e-mailjére, így tárolhatja őket számítógépén vagy a felhőben. A tachográf fájlok lehetővé teszik a következők megfigyelését: munka- és pihenőidő, a tachográf használatának megsértése A távoli letöltés megkönnyíti és kellemessé teszi a tachográfos munkát. Ezzel a funkcióval Ön és alkalmazottja idejét takaríthatja meg. Ahelyett, hogy a laptoppal rohangálnának adatátvitel céljából, sofőrjei a vezetésre koncentrálhatnak. Továbbá több százezer forintos adatletöltő árát is megtakaríthatja.

Fedélzeti kamerarendszer

Videófigyelő rendszer lehetővé teszi a flottatulajdonosok és -üzemeltetők számára, hogy nyomon kövessék a járműhasználatot.

Videostreaming

Az online videofigyelő rendszer, lehetővé teszi a flottatulajdonosok számára, hogy ellenőrizzék a vezetők viselkedését a volán mögött, és valós időben biztosítsák a rakomány biztonságát. Például pénzszállítók, buszok, nagy értékű árú szállítása stb.. Élvezze a nyugalmat attól a tudattól, hogy van videofelvétele, és mindent kézben tart. Például, amikor riasztásokat kap a teherautó rakterének nyitásáról/zárásáról a megadott területen kívül, elegendő egy gyors pillantást vetni a videó streamingre, hogy megbizonyosodjon a szállított rakomány biztonságáról.