Jármű karbantartás
Jármű karbantartás
Automatizálja a flottakarbantartási folyamatokat cégén belül!

Gyorsan hozzáférhet a flottájával és a közelgő szervízdátumokkal kapcsolatos összes információhoz, valamint nyomon követheti a javítási költségeket. Automatizálja a flottakarbantartási folyamatokat cégén belül!

A flottakarbantartási bővítmény segít a flottakarbantartási terv elkészítésében, hogy minden tervezett karbantartást vagy sürgős javítást időben elvégezzenek. A bővítmény a következőket tartalmazza:

  • Karbantartási ellenőrző lista. Böngésszen a teljes flottára vonatkozó szolgáltatási munkák között: ütemezett, befejezett vagy lejárt feladatok száma. Ellenőrizze az egyes szolgáltatástípusok költségeit!
  • Létrehozhat új figyelmeztetést. Könnyen hozzáadhat elvégzett szervízt, olajcserét, a gumiabroncsok cseréjét, vagy bármilyen  karbantartást. Ütemezze be a munkákat dátum, futásteljesítmény vagy motoróra szerint! A rutin karbantartási feladatokhoz kapcsolja be az automatikus ismétlés opciót!

Kapcsolódó termékek

Javítsa térképeit nehezen hozzáférhető területeken

Javítsa térképeit nehezen hozzáférhető területeken

A javítsa a külszíni bányák és építkezések területeit!

Menetlevél

Menetlevél

A GPS nyomkövetőnk által gyűjtött adatok átlátható és jól kezelhető formában érhetők el webes felületlenünkön és Mobil Applikáción.