POI látogatás
POI látogatás
Növelje vállalkozása hatékonyságát azáltal, hogy minden ügyféllátogatást nyomon követ.

Nagyobb flotta esetén meglehetősen nehéz lehet az alkalmazottak eredményeinek időben történő ellenőrzése.

A POI jelentés megmutatja az egyes POI-k látogatásainak számát egy adott időszak alatt. A látogatások dátumáról, időpontjáról és időtartamáról is tájékoztatást adhat rendszerünk.

A jelentés természetesen utólag működik. Bármikor megjelölhet egy új helyet, vagy bármely területet POI-ként.  Majd jelentést készíthet, hogy megtudja, hányszor látogatták meg korábban munkatársai a felvett POI pontot. Legyen az benzinkút, bevásárlóközpont, vagy ügyfele címe.

Kapcsolódó termékek

Tachográf letöltés

Tachográf letöltés

Az X-GPS rendszerünk lehetővé teszi a DDD-fájlok távoli letöltését tachográfokról és illesztőprogram-kártyákról. Rendszerünk elküldi ezeket a fájlokat az Ön e-mailjére, így tárolhatja őket számítógépén vagy a felhőben. A tachográf fájlok lehetővé teszik a következők megfigyelését: munka- és pihenőidő, a tachográf használatának megsértése A távoli letöltés megkönnyíti és kellemessé teszi a tachográfos munkát. Ezzel a funkcióval Ön és alkalmazottja idejét takaríthatja meg. Ahelyett, hogy a laptoppal rohangálnának adatátvitel céljából, sofőrjei a vezetésre koncentrálhatnak. Továbbá több százezer forintos adatletöltő árát is megtakaríthatja.

Megállási helyek megjelenítése

Megállási helyek megjelenítése

A GPS nyomkövetőnk által gyűjtött adatok átlátható és jól kezelhető formában érhetők el webes felületlenünkön és Mobil Applikáción.